Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier op deze website. Kort voor het seminar sturen we je een e-mail met de laatste praktische informatie en persoonlijke instructies om in te loggen.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 395,- per persoon voor de online seminar. Daarbij krijg je gratis toegang (t.w.v. €337,50) tot OR in de praktijk, de kennisbank die de OR verder helpt! Deze zal na afloop van de OR wetgeving & actualiteitendag gratis beschikbaar zijn voor deelnemers tot eind 2020.

 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.

 

Annuleren

Tot uiterlijk vier weken voor aanvang van onze programma’s kun je kosteloos, uitsluitend schriftelijk annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een cursus wordt 25% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van een cursus zal het volledige inschrijfgeld in rekening worden gebracht.

Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Algemene vragen en informatie

Klantenservice Vakmedianet
Telefoon: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl


Voor inhoudelijke vragen over de workshops en het programma:
Roel van Rijk (uitgever OR/net)
088 5840 926
E-mail: RoelvanRijk@vakmedianet.nl