Corona virus: Klik hier voor updates over opleidingen, evenementen en workshops.

Dé actualiteitendag voor OR

Kijk voor de nieuwe editie van woensdag 25 maart 2021 *hier*

 

Update: volg de OR Actualiteitendag online

Wegens de huidige ontwikkelingen bieden we de OR Actualiteitendag in de vorm van een online live seminar aan. Zo ben je in één ochtend up-to-date over dé relevante wetswijzigingen en actualiteiten.

Zorg dat je van alle relevante wetswijzigingen op de hoogte bent

Uiteraard past het programma van deze dag zich aan de actuele onderwerpen die nu spelen. Je leert van deskundige docenten. Zij nemen recente wetswijzigingen en ontwikkelingen met je door en je leert alles over de gevolgen hiervan. Aan de hand van voorbeelden en tips lichten we de actualiteiten toe. Je bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Profiteer nu bij inschrijving van toegang tot de kennisbank OR in de praktijk t.w.v. €337,50

OR in de praktijk, de kennisbank die de OR verder helpt! De kennisbank zal na afloop van de OR wetgeving & actualiteitendag gratis beschikbaar zijn voor deelnemers tot eind 2020. Je ontvangt hiervoor een aparte inlog.

 

Meld je nu aan

Voordelen:

  • Je bent virtueel bij elkaar en niet fysiek
  • In een aangepast verkort programma in 1 ochtend op de hoogte van alle wet- en regelgeving
  • Na afloop direct on demand beschikbaar
  • Na afloop ook als webinar terug te kijken
  • Krijg direct live vragen beantwoord en interactief middels poll-vragen
  • Gratis toegang tot de OR-kennisbank t/m december t.w.v. €337,50

Wees als OR goed voorbereid in deze spannende tijden, bekijk alvast het vrij toegankelijke Coronadossier.

 


 


Tip: zorg voor een goede voorbereiding 

We realiseren ons dat de onderwerpen van deze dag best pittig zijn. Juist daarom werken we met veel voorbeelden en tips. En natuurlijk is er ruimte voor eigen vragen. Bereid je dus niet alleen voor door je alvast in te lezen, maar ook door je vragen vanuit het or-overleg alvast te noteren. 

 

Reacties van eerdere deelnemers

 

"Dit was een zeer leerzame dag voor onze OR. De presentaties waren zeer duidelijk en verhelderend met voldoende gelegenheid tot vragen stellen en discussie. Ook de verzorging was prima geregeld alsmede de bereikbaarheid van de locatie."
- Manager / Voorzitter OR - MSC Nederland B.V.

"Deskundige sprekers die goed overweg konden met de vragen die gesteld werden, bezorgde mij in 1 dag veel praktische bagage in 3 interessante thema's."
- Corien Schaerlackens, Voorzitter OR - MEE Plus

"Een zeer informatief en duidelijk verhaal, ook confronterend daar heel veel niet bekend is bij ons. Gaan we aan werken.. "

"Stof werd duidelijk gepresenteerd met een aantal praktijkvoorbeelden waar velen van ons in het dagelijks werk tegenaan lopen."

 

 

Schrijf je direct in